Corning postigao izvanredan rezultat u Cabling Installation & Maintenance 2018 programu nagrađivanja inovatora

Corning Incorporated objavio je da su dva od njihovih inovativnih proizvoda za optičku komunikaciju primila zlatne nagrade na Cabling Installation & Maintenance  godišnjem programu dodjele nagrada za inovatore  koji je održan u utorak, 11. rujna, na BICSI jesenskoj konferenciji 2018. u San Antoniu  u Teksasu.

Corningov Rocket Ribbon kabel ekstremne gustoće i UniCam  izvrsni alat 2 prepoznao je ocjenjivački sud kojeg čine intelektualci kablovskog i komunikacijskog sustava, dizajnera, integratora i menadžera s bogatim profesionalnim iskustvom. „Uvijek je čast primiti ovakvu vrstu priznanja od sudaca s širokim iskustvom u našoj industriji”, rekla je Kim Hartwell, glavna komercijalna službenica u Corning Optical Communications.

„Uz sve veću potražnju za aplikacijama kao što su proširena stvarnost i umjetna inteligencija, zajedno s pomakom prema 5G, znamo da naši klijenti ovise o nama kako bismo im pomogli razviti i izgraditi mreže nove generacije.”

„I naš RocketRibbon kabel i UniCam alat omogućuju našim klijentima da povećaju brzinu uvođenja i mogućnosti mreže, a istovremeno smanje ukupne troškove vlasništva. Drago nam je što su ove kvalitete priznate u nagradama za inovatore. ”

Kabel ekstremne gustoće RocketRibbon osigurava gustoću koja je potrebna za podržavanje razvoja mreže u malom prostoru, dok istovremeno nudi jednostavno i lako rukovanje kabelima, pristup i instalaciju. Trakasti kabel nove generacije osigurava kapacitet do 3.456 vlakana – dvostruko veći broj vlakana u otprilike jednakim dimenzijama postojećih centralnih cijevi i kablova s cijevima s pletenom trakom. Koristeći stručnost Corningovog dizajna svjetlovodnog kabela, RocketRibbon kabel omogućuje operaterima da brzo instaliraju više kapaciteta u istom prostoru kanala kako bi zadovoljili rastuću potražnju za propusnom širinom.

UniCamov sjajni alat 2 dokazano kombinira pouzdanost i bržu instalaciju. Temeljen na dokazanoj UniCam tehnologiji bez epoksidne smole, bez poliranog priključka (koja dolazi sa 100-postotnim jamstvom prinosa), alat smanjuje broj koraka potrebnih za instalaciju priključka s 18 na samo 10 posto, čime se vrijeme završetka smanjuje za oko 25 posto. Instalacija LC, SC ili ST® odgovarajućeg priključka može se postići za otprilike 45 sekundi s UniCamovim izvrsnim alatom 2, što je znatno poboljšanje u usporedbi s tradicionalnom ponudom. U isto vrijeme, alat nudi poboljšane povratne informacije i smjernice tijekom cijelog postupka prekida, tako da nema kompromisa između brze, jednostavne instalacije i pouzdane instalacije.

2018 Cabling Installation & Maintenance Innovators Awards Honorees objavljeni su u izdanju u studenome  Cabling Installation & Maintenance časopisa kao i na http://www.cablinginstall.com.

Scroll to Top