BERGVIK FLOORING

Sa 46 godina iskustva u dobavljanju izdignutih podova, Bergvik proizvodi čvrst i samonosiv sustav izdignutih podova Iso Floor, neusporedive stabilnosti, čvrstoće i modularnosti. Zadovoljni kupci u više od 100 zemalja imaju povjerenje u Bergvik i znaju da će im on osigurati opremu važnu za njihovo poslovanje, čak i u seizmički vrlo aktivnim područjima.

S proizvodnim pogonima u Australiji, Južnoafričkoj Republici, Švedskoj i SAD-u, naš je „zadatak broj 1“ da poboljšamo lanac vrijednosti za naše kupce i snizimo ukupni trošak vlasništva.

Našu dugoročnu profitabilnost i čvrstu poziciju postigli smo našom sposobnošću slušanja tržišta i neprekidnim tehničkim razvojem. Stoga je privlačno biti Bergvikov kupac ili dobavljač. Uvijek nastojimo dostaviti pravo rješenje u pravo vrijeme i uz najmanju moguću ukupnu cijenu. To postižemo tako što kontroliramo proizvodnju uz pomoć predviđanja naših stručnjaka za tržište  i radom u samonadziranim skupinama u skladu s ISO 9000 i ISO 14001. Na taj smo način postali vodeći svjetski proizvođač segmentnih tehničkih podova.

Imate li pitanja? Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content