Individualizirana rješenja za svaki tip industrije

Klüber Lubrication

Inovativna tribološka rješenja naša su strast. Kroz osobne kontakte i savjetovanje pomažemo našem kupcu da bude uspješan. Uz naše ambiciozne,  tehnički osposobljene i iskusne vrsne djelatnike ispunjavamo sve današnje zahtjeve proizvodeći visokokvalitetna maziva.

Naš proizvodni asortiman

Naš proizvodni asortiman uključuje sve tipove maziva kao što su ulja, masti, paste, klizni lakovi, voskovi i zaštita od korozije za proizvođače opreme i korisnike i dostupan je u cijelom svijetu. Mnoga od naših maziva razvijena su za određene primjene u specifičnim industrijama, kao npr. prehrambena i farmaceutska industrija sa širokom paletom H1 maziva ili automobilska industrija. Klüber Lubrication je ISO 16949 i ISO 14001 certificiran.

Specijalna ponuda za Vas – KlüberEfficiencySupport

Za svakog proizvođača i korisnika strojeva, bez obzira iz koje industrije dolazi, bitno je da njihovi strojevi rade pouzdano i učinkovito kroz cijeli vijek stroja, ali i duže od toga. Pravilno odabrana maziva nude značajan potencijal u smislu smanjenja troškova energije, rezervnih dijelova i troškova rada te povećavaju produktivnost. Da bi ostvarile taj potencijal, tvrtke iz različitih industrijskih grana, osim primjene visokokvalitetnih maziva, oslanjaju se i na Klüberov program stručnog savjetovanja koji im pruža značajnu dodanu vrijednost i višestruka optimalna rješenja.

KlüberEfficiencySupport uključuje:

  • KlüberEnergy: Optimizacija energetske učinkovitosti
  • KlüberMaintain: Optimizacija procesa održavanja
  • KlüberMonitor: Povećanje produktivnosti kroz preporuke u optimizaciji
  • KlüberRenew: Produženje životnog vijeka komponenata

Preuzimanje brošura

Brochure – Special lubricants for the food industry (croatian language)

Brochure – KlüberEfficiencySupport

Brochure – Lubricants for various components

Brochure – Lubricating systems

Brochure – Lubricants for marine applications (croatian language)

Imate li pitanja? Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content