CORNING U HRVATSKOJ

Današnji svijet ovisi o brzim informacijama, i puno više od toga – Corning i dalje revolucionira način na koji se informacije kreću.

Brzi širokopojasni pristup i izvan njega

Korisnici Interneta – kao potrošači i poslovni subjekti – šalju, primaju i spremaju više podataka nego ikad prije. S upotrebom mreža koja se udvostručuju svakih nekoliko godina, svjetska potražnja za propusnošću podataka je ogromna. To stvara dodatni pritisak na komunikacijske mreže, najbliže mjestima na kojima se stvaraju podaci.

Nije jednostavan zadatak stvoriti neprekidni kapacitet propusnosti preko kontinenata ili u složenom okruženju poput bolnice, podatkovnog centra ili sportskog stadiona. No, kao vodeći svjetski proizvođač na ovom tržištu, Corning pruža snažnu kombinaciju optičkih rješenja za zadovoljavanje najzahtjevnijih mrežnih zahtjeva.

Corning-ovi znanstvenici omogućili su eksploziju na internetu kada su razvili prvu na svijetu low-loss svjetlovodnu nit 1970. godine. Na temelju saznanja da optička vlakna daleko nadmašuju bakar u smislu kapaciteta propusnosti – te su istodobno čvrsta, lagana i fleksibilna – Corning je proširio svoje proizvode i inovacije. Fiber-to-the-home, Wireless, Rješenja za Podatkovne centre dio su Corning-ovog inovativnog portfelja.

Corning danas nastavlja s postavljanjem standarda za najsuvremenije svjetlovodne niti, kabelsku povezanost i bežična rješenja kako bi svijet držali povezanijim nego ikad prije. Corning  inovacije također pomažu korisnicima – u zdravstvu, državnoj upravi, financijama i nizu drugih industrija – da u potpunosti iskoriste prednosti pojavnih fenomena poput daljinske pohrane podataka, Cloud usluga i Fiber-to-the-desktop-a.

 

Corning Optical Communications - aplikacije ( Applications )

Razvijanje širokog raspona end-to-end svjetlovodnih i bežičnih rješenja za komunikacijske mreže, Corning čini okosnicu koja povezuje tvrtke, domove i ljude širom svijeta.

FIBER TO THE HOME – rješenja

Corning Optical Communications je vodeći proizvođač rješenja FTTH proizvoda preko 10 godina i s iskustvom povezivanja više od 25 miliona kućanstava

corning-terada-04

DATA CENTAR

EDGE8 ™ rješenja
Naša nagrađivana rješenja EDGE8 nude vrhunsku skalabilnost mreže, poboljšane performanse veze i 100-postotno iskorištavanje vlakana u dizajnu Base-8

Businessman touching world map and graph on screen with his finger, Elements of this image furnished by NASA

WIRELESS Mreže

S eksponencijalnim rastom bežične potražnje tijekom narednih pet godina, važnije je nego ikad ponuditi pružateljima usluga i poslovnim mrežama rješenja koja im omogućuju zadovoljenje potreba. 

corning-terada-05-02

LAN – Lokalna mreža

Corning nudi kompletnu liniju rješenja za svaki dio vaše lokalne mreže od svjetlovodnih kabela,  konektora, prespojnih panela s pripadajućim priborom i kompletnu liniju bakrenih oklopljenih rješenja. 

Broadband/CATV

Corning je lider u razvoju i inženjeringu koaksijalnih konektora i srodnih proizvoda za CATV i širokopojasne komunikacijske sustave

04

Central Office/Headend Solutions

Corning vam pomaže u rješavanju ključnih izazova u srcu vaše mreže. Pojednostavite dizajniranje u vašem centru za prebacivanje / glavnu stanicu nudeći tri svestrane obitelji proizvoda za hardver
optimizirajte mogućnosti svoje mreže. Sva tri seta proizvoda nude vrhunsko usmjeravanje kabela i skakača za učinkovito upravljanje vlaknima.

abstract-background-with-low-poly-design_1048-8478

Svjetlovodne Long-Haul mreže

Harsh environments

Imate li pitanja? Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content