Iso-pod

Iso-pod za podatkovne centre

Iso-pod iz Bergvik-a jedini je podni sustav koji omogućuje optimizaciju prostora podatkovnog centra zahvaljujući modularnom dizajnu. “Samo bi Iso-pod iz grada Bergvik mogao pružiti vrstu Server Rack gustoće koja nam je bila potrebna po kvadratnom metru” kaže Tom Panozzo, tehnički direktor tvrtke Data Realty u South Bend IN.

Podstrukture

Ne postoji drugi podni sustav koji omogućuje restrukturiranje poda koja bi odgovarala svim budućim i nepredviđenim zahtjevima, a da pri tome umanjuje troškove obnavljanja podstrukture.

Danas je najčešća praksa početi s postavljanjem podne rešetke 600×600 mm i prilagoditi Server Rack razmještaj  i drugu opremu na tu rešetku. Umjesto toga, s Iso-podom možete postaviti Server Rack i drugu opremu gdje god želite. Koristite module podnih rešetaka bilo koje veličine kako biste optimizirali razmještaj opreme do 20%. Podstruktura Iso-poda čini modul 600×600 mm zastarjelim.

Podni paneli različitih veličina

Za postizanje optimalnog razmještaja opreme i potpunog pristupa podnoj površini, nudimo veličine ploča od 315-1220 x 600 mm.

Otvoreni pristup s donje strane

Jednostavnom zamjenom ploča s četvrtastim čeličnim cijevima ispod područja električne opreme, osigurava otvoreni pristup s donje strane za jednostavan pristup kabelima, kao i za izravno hlađenje, ako je potrebno.

Scroll to Top